ponedeljek, 31. december 2012

Nekoč in danes


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Zaspim, zbudim se z vami. Kdor zaseje vrt, zaseje ljubezen,.... tega me je učil oče, ki je odšel v Raj, učila me je in me bo Ruth, še veliko je prebrati.....
MM

Anonimni pravi ...

In tisto jutro se je zate razbil ves svet in se potopil v črn ocean tišine in čutim, da je tisto jutro zate neskončno daleč nedosegljivo.A verjamem, upam żelim, da ost neizmerne bolečine lahko počasi otopi le čas. In kljub temu ti ostane to, kar mnogim smrtnikom ni dano in sicer srečnih in življenja polnih štiriintridesetih let, ki ti jih nihče ne more vzeti.Vem da so naše besede, kot drobne snežinke v črn ledenik obupa a vedi da čutimo z vami.

Anonimni pravi ...

Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi nekoga začutila kar tako na daljavo,razen pri blogih ki jih je pisala Ruth.Nekako nam je dovolila, da smo postali člani vaše družine, odprla nam je okno v nov svet daleč nad potrošniško miselnostjo, pokazala nam je pot do drobnih radosti. Delila je z nami svojo srečo, sanje in pot, dovolila nam je pokukati v skrite kotičke svojega doma.Zato tudi v meni tli tisti prekleti zakaj? A kljub temu hvala tebi in tvoji družini Ruth naučili ste me več kot življenje samo in tako rada bi ti poklonila košček sonca,sončni żarek, pa ostajajo samo besede na papirju polne želja a včasih tako plehke.
M

Anonimni pravi ...

Dragi Njeni, pogumno stopite v novo leto, čeprav vem, da vam klecajo kolena, da je v duši zmrzal, da srce trepeta in oči iščejo Njo..
Ne dovolimo, da črnočrna smrt zagospodari v naših srcih. Poiščimo svetlobo in barve, ki jih je Ruth sejala. Srečno.
Andreja Š. L.

Anonimni pravi ...

Ruth je rožica in SONCE.
Še vedno.
Za vedno!

Su

Anonimni pravi ...

Našla sem jo v trenutkih bolečine, ko sem izgubila hčerko. Iz nje sem črpala energijo za nove korake, pomagala mi je vsak večer, ko sem prebirala njen blog. Opremila mi je čudovit vrt, naučila me je čudovitih stvari. Draga Ruth, pri meni boš živela večno, potrudila se bom tako, kot si me naučila. Dragi njeni, naše zvezdice nas spremljajo na vsakem koraku, pobožajo nas in tolažijo. Ćutimo jih, le objeti jih ne moremo. V mislih sem z vami in potrudimo se barvatki življenje z barvami, ki jih je imela rada- Objem vsem-
Maruša